Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Van goede kwaliteit Niet Geweven Vouwend Machine voor verkoop
Wij kochten uw bouffant GLB-machine 3 jaar geleden, nu nog gebruik het, is de machinekwaliteit goed, als wij later meer machines opnieuw zullen contacteren u nodig hebben

—— Valery

Hallo herinnert de vriend, me? Wij gebruikten uw machine ongeveer 5 jaar. Nu gaan wij de andere machines kopen, als u het bericht ziet, pls contacteren me.

—— Park

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Alt
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 5000'000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is gesitueerd in economisch ontwikkelde Zhangjiagang, die de nationale modelstad van hygiëne is. Met superieure geografische positie, wordt ons bedrijf verbonden met Shanghai en Nanjing, het grenzen Suzhou, Wuxi en Changzhou aan het zuiden en bijna Nationale Manier 204, zodat is het vervoer door land en water zeer geschikt.

 

Altijd eerst waarnemend de verrichtingsfilosofie „kwaliteit en reputatie eerst“, van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer bevordert de Dienstenco., Ltd voortdurend het moderne georiënteerde concept van het ondernemingsbeheer „mens, wetenschap en technologie het leiden en de dienstmeerdere“. Het verbeteren van technici, het bijwerken van productiemateriaal en het creëren van nieuwe producten zijn onze doelstellingen. Alle werknemers van bedrijf hebben een stabiele en bloeiende markt en een perfect ondernemingsbeeld met toewijding, innovatie en eerlijkheid opgebouwd.

 

Onze hoofdproducten omvatten niet-geweven vouwende machine, Opnieuw opwindende en Perforerende Machine, chirurgische gatenhanddoek die machine, lege het lichaamsmachines van het gezichtsmasker, het lassenmachine van de oorlijn, de laders van het gezichtsmasker vouwen, gezichtsmasker die machines, automatische gezichtsmachines, de stevige machines van het gezichtsmasker, de machines van het het gezichtsmasker (van de boot-vormige) vouwen eendmond, de machines van het verzorgingsstootkussen (huisdierenstootkussen), lineariteitglb (paddestoelhoed) machines, arts GLB die machine, de machines van de schoendekking maken, oversleeve makend machine, niet-geweven machines, blaarmachines, multifunctionele snijders, machines van de baby (de tand) slab, ultrasone naaimachines, de machines van de babyluier, helper die machines, ultrasone kantmachines, milieuvriendelijke zak vastmaken makers, en ultrasone reeksen.

 

De acht reeksen en meer dan vijftig die types van machines door van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco. worden ontwikkeld en worden vervaardigd, Ltd ontmoeten volledig de eisen van moderne tellersondernemingen. Honderd van productielijnen loopt met succes in binnen- en buitenland. Weldra, worden onze producten geleverd aan het Midden-Oosten, van Hong Kong en van Taiwan gebied en kunnen aan de behoeften van klanten voldoen.

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd zal grens van de moderne markt bevinden, bang van de nieuwe concurrentie altijd en zich hoogstens bereid om geen uitdaging goed te keuren. De Machinesco. van Zhangjiagangalaite, Ltd zal uw bevredigende en trustable partner worden.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Ms. sophia

Tel.: 0086 18012381799

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)